Info inschrijvingen.

Iedereen komt aan bod met een aangepast programma onder begeleiding van gekwalificeerde leraars.

Voor de jeugd

... doorloopt de tennisschool alle kleuren en niveau's van het kidstennis. Elke lessenreeks staat garant voor een boel nieuwe tenniservaringen en massa’s plezier. Wellicht maak je ook nieuwe vrienden! Voor de verschillende niveau's ga je naar Tennislessen onder Tennisschool. (of klik op de link).

Voor volwassenen

... biedt de tennisschool alle mogelijkheden: start to tennis, groepslessen, privélessen, competitietrainingen...   Het beoefenen van je hobby samen met je kinderen geeft een zeer aangenaam gevoel als ouder!

 

Enkele belangrijke afspraken

Alle inschrijvingen voor tennislessen kunnen enkel gebeuren tem 26 maart 2017. De groepsindeling gebeurt op basis van leeftijd en niveau. Enkel bij tijdige inschrijving kan rekening worden gehouden met uw beschikbaarheid. Dit enkel voor zover de organisatie van de lessen dit toelaat. Na de groepsindeling wordt u op de hoogte gebracht. Volledige groepen hebben voorrang bij de inschrijving (mits het niveau homogeen is).

Pas bij volledige betaling wordt uw inschrijving definitief. Alle betalingen moeten contant aan Lode gebeuren of op rekeningnummer: BE21 7310 1525 1203 vòòr 3 april 2017.

  •  

Groepslessen zijn in reeks van 8. De geplande data van de groepslessen staan vast. Afzeggers en afwezigen hebben geen recht op inhalen of vergoeden van de gemiste les.

De start van de lessen staat gepland op maandag 17 april 2017. Dit onder voorbehoud en afhankelijk van de gereedheid van de terreinen.

Eventuele uitgeregende lessen worden één week later ingehaald op hetzelfde tijdstip.

Privélessen dienen 24u op voorhand geannuleerd te worden. In dat geval kan een regeling getroffen worden tot uitstel.

Alle lesnemers zijn verplicht lid te worden van TC Peerdsbos. Deze tarieven kan je inzien met deze link.